Hantu Kak Limah (2018)

P13 / Malay / Comedy / Horror / Not Available

Hantu Kak Limah Movie Poster
(156 Reviews)




Synopsis

Kak Limah is discovered dead by Khuda, Hussin and Wani. Since then, her ghost has been spotted around Kampung Pisang, making the villagers feel restless. Enter Encik Solihin, who tries to help by shooing her ghost away from the village. Hussin becomes jealous when the villagers start to trust and depend on Encik Solihin. However, the tragedy behind Kak Limah's death has yet to be unveiled.


Movie Trailer



News & Reviews


Hantu Kak Limah Reviews

Farae
13 August 2018
BROKEN ?
Overall: 5
Aku tengok semalam masa tengah broken . Boleh lah dia hiburkan hati aku yg berduka ni . Huhu pape pun tak rugi tengok aku rasa best je . Rasa oke je .
25

Jayalakshmi
10 August 2018
Comedy and scary
Overall: 5
Very nice movie and suitable to watch with family as it is full of laughter and lots of fun. Must watch movie.
20

Fakhrul Islam
13 August 2018
Best....
Overall: 5

Zuan
14 August 2018
Terbaik
Overall: 5
Lebih segar dan banyak lawak yang tak kering gusi dengan dialek orang kita sendiri yang dimartabatkan dalam cerita ni, dengan gaya serta pembawakan watak yang sangat santai serta menampakkan suasana sebenar bila berada di sesebuah kampung. Tapi penyudahnya cuma macam tak twist habis. Anyway, tetap 5 bintang.
12

Hashina Jasmine Jasz
9 August 2018
Seram
Overall: 5
Jangan lupa tonton di pawagam
8

Wai Keat
19 August 2018
Funny
Overall: 5
Funny till max this movie is locally made to make u scare and laugh at the same time fantastic I must say
6

Muhammad hafizuddin bin Hussain
14 August 2018
Awesome
Overall: 5

Faziera Amirul
3 September 2018
LOVE.. LOVE
Overall: 5

Ahmad Hayatul Naim
11 August 2018
best weh
Overall: 5

Hans Hami
9 September 2018
Hantu kak limah
Overall: 5
Hahaha ... Memang best cite ni .. ... Aku cadangkan korang semua tgk cite ni ..... Dari 10 bintang aku kasi 100 bintang ..... Filem mamat khalid memang tidak mengecewakan
2

Pinky A Jrs
10 September 2018
Comedy
Overall: 5
Berbaloi bayar ticket ,sangat berpuas hati, lawak yang masuk akal tak mencarut terbaik! Watak ropie paling best ! Tak kering gusi..
2

Mohd saiful
9 September 2018
Mixed Genre
Overall: 5
This movie is quite scary for some parts and fun along the movie.Not give me any dissappointment.Good to watch.
2

Azza Mohamad
8 September 2018
comedy
Overall: 5
filem yang sangat kelakar pada masa yang sama agak seram. sangat enjoy tengok filem ini dengan ahli keluarga.
2

Khairatul Aini
1 September 2018
Best and funny
Overall: 5
Kelakar dan banyak pengajaran yang boleh diambil.. Sesuai ditonton untuk seisi keluarga. Lagu last tu best
2

Lam Tzi Eng
5 September 2018
Good
Overall: 5
Great horror movie ever , the director done an excellent job , like it so much even there is a bit scary
2

Leave a Rating:
Story:
Acting:
Visual:
Music:
Overall:

Write a review:
0/300. Subject to evaluation and approval

popcorn group poster
popcorn footer logo

Love the movies?
Get POPCORN!

get the app

Available on iTunes and Google Play