Hantu Kak Limah (2018)

P13 / Malay / Comedy / Horror / Not Available

Hantu Kak Limah Movie Poster
(152 Reviews)




Synopsis

Kak Limah is discovered dead by Khuda, Hussin and Wani. Since then, her ghost has been spotted around Kampung Pisang, making the villagers feel restless. Enter Encik Solihin, who tries to help by shooing her ghost away from the village. Hussin becomes jealous when the villagers start to trust and depend on Encik Solihin. However, the tragedy behind Kak Limah's death has yet to be unveiled.


Movie Trailer



News & Reviews

Hantu Kak Limah Showtimes & Tickets

  Available
  Filling Up
  Selling Out
  Sold Out

Lotus Five Star


Hantu Kak Limah Reviews

Farae
13 August 2018
BROKEN ?
Aku tengok semalam masa tengah broken . Boleh lah dia hiburkan hati aku yg berduka ni . Huhu pape pun tak rugi tengok aku rasa best je . Rasa oke je .
24

Jayalakshmi
10 August 2018
Comedy and scary
Very nice movie and suitable to watch with family as it is full of laughter and lots of fun. Must watch movie.
20

Aji En
9 August 2018
Best dari Hantu Kak Limah 1st
Hantu Kak Limah kali ni memang best dari sebelum ni. Ropie berlakon dalam movie memang lawak gila. Sepatutnya dari 1st hantu kak limah dah ada ropie. Lawak habis lah. Wajib pergi tengok
19

Alexander Lamb
9 August 2018
Scary movie
This movie is quite a hit in the cinema and the result is positive. I went to watch the movie with my Malay friends and most of them are satisfied and happy with the movie.
16

nazatul athirah
10 August 2018
OK LAA
Takut tengok wayang cerite hantu ,, tapi cite ni boleh la tak pejam mata tp ad skit yg takut nak tengok .. boleh tahan bnyk juge lawak tu .. ad skit part yg rase bosan .
14

Zuan
14 August 2018
Terbaik
Lebih segar dan banyak lawak yang tak kering gusi dengan dialek orang kita sendiri yang dimartabatkan dalam cerita ni, dengan gaya serta pembawakan watak yang sangat santai serta menampakkan suasana sebenar bila berada di sesebuah kampung. Tapi penyudahnya cuma macam tak twist habis. Anyway, tetap 5 bintang.
11

Jus
12 August 2018
Ok la
Mula2 memang agak lawak, tp lama2 makin hambar and cringey. Ending pon meh and I don't think they should make a 3rd installment. I think the 1st one is better.
10

Nancy
9 August 2018
Funny scary movie!
This is a funny scary movie. You can laugh from beginning until the end. Suitable to watch together with friends.
9

Jasmyn
9 August 2018
Nice
This movie is entertaining and narrates a storyline filled with hilarity moments and is directed nicely.
9

Hashina Jasmine Jasz
9 August 2018
Seram
Jangan lupa tonton di pawagam
8

Malar
14 August 2018
Laugh out loud
Super funny... stress reliever... boleh tengok bersama keluarga... lebih kelakar dari previous movie...
7

Shirleen
8 August 2018
Hantu Kak Limah
Malay horror movie - so so....
6

Noor fazillah
3 September 2018
Nonstop comedy
A great movie to be watched by all ages.Foolish yet funny comedy will make you laugh your heart out.
5

Leonard Lim WK
19 August 2018
Funny
Funny till max this movie is locally made to make u scare and laugh at the same time fantastic I must say
5

Megat Hanis
12 August 2018
Filem yang gagal
Filem ni seperti biasa overrated. Nak kata lawak pun tidak, seram pun tidak. Sangat low class. Orang Malaysia yg kata ni lawak memang takde taste
5

Write a review:
0/300

popcorn group poster
popcorn footer logo

Love the movies?

Get POPCORN!

get the app

Available on itunes and google play