Munafik 2 (2018)

P13 / Malay / Horror / 121 min

Munafik 2 Movie Poster
(135 Reviews)




Synopsis

Ustaz Adam goes up against a man with misguided religious teachings. An evil spirit linked to the man then affects a poor single mother from an isolated village and Ustaz Adam has to save her from it.


Movie Trailer



Munafik 2 Showtimes & Tickets

  Available
  Filling Up
  Selling Out
  Sold Out

Munafik 2 Reviews

Leonard Lim WK
30 August 2018
Fantastic storyline

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

Fantastic storyline with much guided strong religion background and moral lessons alike.Maya Karin was great!
9

Khairatul Aini
2 September 2018
Best

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

Storyline yang menarik, cerita seram dan banyak aksi aksi. Banyak juga pengajaran yang boleh diambil sebagai orang islam.
7

Suriza wati Abdullah
6 September 2018
Munafik 2

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

Cerita yang penuh suspen dan penuh pengajaran. Tak ketinggalan pesanan tentang islam juga padat. Sesuai untuk tontonan semua masyarakat. Semoga boleh menghayati.
6

Nur Diana
2 September 2018
Terbaik!

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

Movie horror yang seram tapi at the same time, movie ni menyampaikan mesej yang baik & pengajaran kepada penonton.. Sangat menginsafkan di akhir plot..
5

Mohd Hafiz bin Abdul Razak
6 September 2018
Best film of 2018

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

I have to agreed that this horror flick was a must see movie for this year. The real meaning of dajjal ..who is thw real dajjal and munafik finally!!
5

Nurul ikrom
4 September 2018
Beyond Awesome

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

I rarely watch Malay movie but Munafik 2 is the best.Full of hidden meaning for Muslim.Gonna watch this movie for fourth time.
5

Hashina Jasmine Jasz
5 September 2018
Terbaik la

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

This malay movie is really awesome making by shamsul yusoff....really terrible scary.....good job people
5

Pinky A Jrs
11 September 2018
Filem seram melayu terbaik!

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

Saya peminat wayang seram..movie melayu seram yg lain mmg seram tapi watak hantu slalu tak menakutkan ,sbb pembikinan wajah penuh dgn tepung,rambut mcm kak limah tak logik termasuk pakaian, tapi dlm filem munafik ni ,watak hantu sangat seram setanding dengan filem luarnegara, tak perlu nak pakai baju putih pun, tak perlu muka putih pun tak perlu rambut kusut pun hahahahaha... jalan cerita best, jantung nak jatuh dri awal hingga akhir siaran aduh.. mmg terbaik
4

Msbd Badrie
14 September 2018
Filem yang WOW

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

Taniah kepada syamsul yusof pengarah terbaik asia pasifik sudah menghasilkan sebuah filem dakwah yang berjaya.Banyak unsur pengajar dan menginsafkn umat manusia dalam filem Munafik 2 ni.Sangat2 berbaloi bayar tiket untuk filem ni sampai tengok 3 kali.filem tebaik Malaysia 2018.
4

Mohd saiful
9 September 2018
No words to describe.

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

I am pretty much impressed by this young director,Syamsul Yusof.I mean,where did he get this idea to produce this movie.Berdakwah dan berhibur,good job.Hat off.
4

Lam Tzi Eng
6 September 2018
Great

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5

Nice movie ,excellent job by the director ,watch it for a few times , great work for all the actors like ut
4

Ahmad Hayatul Naim
29 September 2018
padu

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5


doraemon nobita
1 September 2018
M2

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5


eL kay
31 October 2018

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5


Rin
24 October 2018

Story: 0 | Acting: 0 | Visual: 0 | Music: 0 | Overall: 5


Leave a Rating:
Story:
Acting:
Visual:
Music:
Overall:

Write a review:
0/300. Subject to evaluation and approval

popcorn group poster
popcorn footer logo

Love the movies?

Get POPCORN!

get the app

Available on itunes and google play